Jade Johansson Mbay




Min finaste vän Jade.Du och jag klickade på direkten på håkan, och sen den dagen visste jag att vi två skulle bli nära vänner. Nu har tiden gått så himla fort, och redan efter några måndader är du en av mina bästa vänner. Vi har alltid så sjukt roligt tillsammans!! Och inte kan man klaga på din smak av kläder som du gärna lånar ut till mig. Sedan att du syr fina kläder( som den du har på dig) gör det inte sämre. Fina lilla Jade..
Du och jag kommer alltid vara vänner! Det har vi bestämt och så ska det vara. Puss på dig bruden!

_FANNIE

Maia Hirasawa



Maia Hirasawa är en ny upptäckt för mig. Jag ble helt förtrollad av denna låt, så jag spelade den om o om igen hemma en vanlig pluggsöndag.. Ungefär vad jag tycker att ni ska göra, ni pluggisar där ute!

_FANNIE

Frankrike i ett år



Jag har fått ett erbjudande av min franska lärare att få åka till Frankrike i ett år och plugga där! Ni som känner mig vet ju att jag älskar Frankrike och har alltid velat åka dit. Min dröm har gått i uppfyllelse och jag hoppar av lycka!! Hoppas,hoppas,hoppas jag får åka!
_FANNIE


32 dagar kvar



Nästa helg är det första advent. Jag och mamma har tagit fram alla jul prylar och vi ska tillbringa söndagen till att sätta upp allt. Nu längtar jag bara tills snön kommer.. För då kommer julkänslan.

_FANNIE

IDIOTER

Kan alla sluta var så dumma i huvet? Kan inte alla börja tänka lite och inse hur världen egentligen är och bli bättre människor kanske. Mer som jag? Kan alla sluta ha finnar på hakan och var fula? VAR SNYGGA FÖRIHELVETE ERA FULA DJÄVLAR. Ni är bara så patetiska.

 

OCH KAN NI SLUTA SPELA KENT I DÅLIGA LAPTOP-HÖRLURAR bad sound kills good music KENT FÖRTJÄNAR BÄTTRE LJUDKVALITÉ ÄN DEN HÄR.

 

Jag kanske borde gå hem?

_KLARA


Jo, jag ska bara hitta kameran först

Jag vill nog börja blogga igen. känner för det när jag läser fina bloggar som niotillfem eller gynnings blogg. Vill bara hitta min lilla skitkamera först så jag kan lägga in lite bilder...

_KLARA

Dumma bloggpolare

Det verkar som om mina bloggvänner har tappat lusten att blogga.. Vilket jag tycker är tråkigt, men vad ska man göra? Om de inte vill så vill de inte...
Men jag vill blogga iallafall, så jag tänker förmodligen starta en egen blogg, för att dela blogg var inte så kul som jag trodde. Men är inte helt säker på om jag orkar blogga själv. Hör av mig när jag bestämt mig helt!
Hejsvejs!!!


RSS 2.0